http://adamvincenzini.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/12/social-media-trends-2014-header-pres-avdotcomversion.jpg

2015. január 26., hétfő

Itt ellenőrizheted, jár-e visszatérítés a banki hiteledre!Oszd meg kérlek Te is, mert rengeteg embert érint! Köszönjük...


2013. végén a Központi Hitelinformációs Rendszerben 4,9 millió magánszemélyt tartottak nyilván 8,4 millió darab fennálló hitelszerződéssel. Ennyien, illetve ennél többen (a már lezárt hitelszerződéssel rendelkezők is)
keresik arra a kérdésre a választ, hogy ők személy szerint fognak-e visszatérítést kapni bankjuktól. A szabályozás rendkívül összetett, több mint 150 különböző eset azonosítható a hitelfelvétel időpontja, célja és jelenlegi törlesztési státusza alapján. Az átlagember számára az eligazodás nem tartozik a legegyszerűbb feladatok közé. A választ azonban érthetően mindenki keresi, hiszen pl. az átlagos lakáshiteles a jelenleg fennálló tartozásának 20%-át kaphatja vissza bankjától… Ha és amennyiben a szabályozás rá is vonatkozik.

A Bankmonitor elkészítette azt a kalkulátort, mely mindenki számára segít tisztázni a kérdést: jár-e számára banki visszatérítés. Ha igen, milyen formában és mikor kaphatja meg?
linkre kattints és nézd meg : bankmonitor.hu